2022 TYF Yıldızlar Kupası‘nda Kulübümüz en çok madalya alan Kulüp oldu!

2022 TYF Yıldızlar Kupası‘nda Kulübümüz en çok madalya alan Kulüp oldu!

Türkiye Yelken Federasyonu 2022 yılı Faaliyet Programı içerisinde yer alan, B. B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve 2022 yılı Milli Takım Seçmesinin son ayağı olan TYF Yıldızlar Kupası yarışları sonuçlanmıştır.

Kulübümüz genel ve junior kategorilerinde dağıtılan toplam 16 madaylanın 4’ünü alarak en çok madalya alan Kulüp olma başarısını göstermiştir. 

Toplamda 176 sporcunun katıldığı yarışlarda genel klasmanda yapılan 11 yarış sonucunda sporcularımız Tan Güneç 8. sırada, Derin Bartan 19. sırada, Zeynep Alpartun 42. sırada, Ariela Rudkovskaya 61. sırada, Sami Deniz Korkmaz 85. sırada, Ömrüye Kurt 153. sırada, Çınar Özdemir 165. sırada ve Çınar Kürşat 171. sırada yarışları tamamlamışlardır.

Bu sonuçlar doğrultusunda sporcularımız Tan Güneç ve Derin Bartan 2022 yılı Milli Takımı içerisinde yer alma başarısını göstermişlerdir. 

Junior klasmanında ise Kulübümüz sporcuları büyük bir başarıya imza atmışlardır. 127 sporcunun katılımı ile yapılan 6 yarış sonucunda tamamlanan yarışlarda sporcumuz Zeynep Özer genel klasmanda ve kızlar klasmanında 1. olma başarısını göstermiştir. Sporcumuz Yaman Ali Korkmaz 3. ve Cengiz Eren Güvenç ise  5. olarak madalya alıp Kulübümüzü gururlandırmışlardır. Yarışları Asaf Kaan Güvenç 6. sırada, Ömer Yağız Çankaya 59. sırada,  Ali Kantarcıoğlu 72. sırada, Ela Sever 111. sırada ve Deniz Özer 116. sırada tamamlamışlardır.

Sporcularımızı gönülden tebrik eder, bu uzun yolda bizlerle birlikte inançla destek veren değerli velilerimize teşekkür ederiz. 

Sportif Direktörümüz Begüm Özer ve Baş Antrenörümüz Necdet Gürsel’i takımımızın performansı sebebi ile gönülden tebrik ederiz.